zondag 25 oktober 2015

Nieuwland B1 - Victoria B1: 3-3 (Nieuwland door na strafschoppen)

In een wedstrijd met twee gezichten, wist Nieuwland B1 uiteindelijk Victoria B1 te verslaan na strafschoppen.
In de eerste helft was Nieuwland het team dat het meest domineerde. Gaf nauwelijks mogelijkheden weg aan de club uit Loosdrecht, maar creëerde zelf wel geregeld kansen. Dit resulteerde in een meer dan terechte 2-0 voorsprong. Met doelpunten van David (met heel goed voorwerk van Arend) en Kevin.
In de tweede helft was een ander Nieuwland te zien. Het spel van de Tricolores zakte in en werd slordig. Victoria kreeg alle ruimte om te voetballen. En nog met zo’n tien minuten te spelen kwam de hoofdklasser zelfs op een 2-3 voorsprong. De knap bevochte voorsprong van Nieuwland was als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar dankzij een ingestudeerde vrije trap van Tom werd het net voor tijd toch nog 3-3. Strafschoppen waren nodig om een winnaar te krijgen. Gianni stopte de eerste strafschop, waarna Jeroen, Stijn, Iwan, David en Tom allen raak schoten. Op naar de volgende bekerronde! Top gedaan mannen.