zondag 11 oktober 2015

Nieuwland B1 - Woudenberg B1: 3-2

De mannen van ASC Nieuwland B1 wisten gisteren een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.
Na de uitgebreide theorie sessie van maandag en de training van donderdag, was iedereen vastbesloten de winst vandaag in Amersfoort te houden.
Dat bleek binnen 2 minuten al een lastig karwei te worden door een snelle goal van de fanatieke gasten uit Woudenberg. Binnen 20 minuten viel ook de 0-2. Nieuwland speelde erg rommelig, maar herpakte zich en nog voor rust verzilverde Kevin een strafschop.

De tweede helft was vervolgens voor Nieuwland. Het enige dat eraan ontbrak was het afmaken van de kansen. Door David en Tom werd het 3-2, maar de bevrijdende 4-2 viel niet.
Na 48 minuten vond ook de scheids het wel prima waarmee de 3 punten binnen waren!
Volgende week op naar Baarn om tegen TOV te spelen. Hierbij de link naar het verslag van Woudenberg.