zondag 4 oktober 2015

NVC B1 - Nieuwland B1: 2-2

Met een 2-2 gelijkspel blijft Nieuwland B1 weliswaar ongeslagen in de competitie, maar het was gisterenmiddag in Naarden niet een hele goede wedstrijd van de ploeg uit Amersfoort.
In de eerste helft was Nieuwland duidelijk de bovenliggende partij en creĆ«erde voldoende kansen om tot scoren te komen. Het eerste doelpunt werd echter gescoord door NVC (1-0), waardoor Nieuwland in de achtervolging moest. Gelukkig wist Kevin vrij snel de gelijkmaker te scoren (1-1). Vanwege het beledigen van de scheidsrechter kreeg een NVC'er, net voor de rust, een rode kaart. Even leek dat in het voordeel te zijn voor Nieuwland. Maar gaande weg de 2de helft toonde het fysiek sterke NVC karakter en strijdlijst, waardoor Nieuwland het tegen 10 man toch erg lastig had. Na goed voorbereidend werk en een prima voorzet van Stijn wist Kevin opnieuw te scoren en kwam Nieuwland op voorsprong (1-2) . Lang zou dit echter niet duren, want met een beetje geluk wist NVC toch weer op gelijke voet (2-2) te komen. Daarna tikte de minuten weg en was Nieuwland niet meer in staat om toch de overwinning te pakken. Helaas. Volgende week wacht Woudenberg, waartegen we weer op jacht gaan naar de overwinning!