zondag 1 november 2015

Nieuwland B1 - Sporting B1: 4-0

In de laatste wedstrijd van de 1ste periode mocht Nieuwland gisteren Sporting ’70 B1 verwelkomen. Een team dat prima meedraait in de middenmoot van de competitie.
De eerste 15 minuten van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Beide teams kregen kansen, maar zowel Nieuwland als Sporting waren niet echt gevaarlijk. Daarna begon Nieuwland met echt druk zetten en was de weerstand van de club uit Utrecht snel gebroken. Binnen de kortste keren stond het 3-0. Met doelpunten van Jeroen (vrije trap), Kevin (door prima voorwerk van David) en David (vrije trap).
Ook na de rust was Nieuwland de betere ploeg en kreeg het diverse mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Een bal van Donny (alias Elia) werd ternauwernood gestopt door de keeper van Sporting. Gaandeweg de 2de helft was de wedstrijd echter gespeeld en zakte het spel van Nieuwland in. David wist nog wel te scoren waardoor de einduitslag op 4-0 kwam. Gefeliciteerd! Omdat de directe concurrent van Nieuwland ook gisteren haar wedstrijd won, gaat de 1ste periodetitel naar Hooglanderveen. Volgende week wacht FC Almere B1. Per definitie een zeer lastige tegenstander.
Hierbij de link naar de foto’s. Hierbij de link naar het filmpje van het doelpunt David (dank aan Noah).