woensdag 8 juni 2016

Nieuwland B1 in de finale nacompetitie

Na het verlies van de kampioenswedstrijd in de competitie, heeft Nieuwland B1 zich de afgelopen weken weten te knokken naar de finale van de nacompetitie en promoveert bij winst naar de hoofdklasse. Een knappe prestatie, zeker omdat de teleurstelling na het verlies van de kampioenswedstrijd groot was. In de eerste ronde van de nacompetitie waren de Tricolores te sterk voor CDW uit Wijk bij Duurstede en afgelopen weekend werd Delta Sports uit Houten definitief uitgeschakeld.
In de finale wacht FC Almere B1, geen onbekende tegenstander voor Nieuwland. Beide ploegen zaten bij elkaar in de competitie. In de eerste ontmoeting werd gelijk gespeeld (1-1) en in de thuiswedstrijd werd nipt door Nieuwland gewonnen (1-0). Kortom: de finale belooft zeer spannend te worden.
De wedstrijd wordt komende zaterdag (11 juni) gespeeld op Sportpark “Wolfskamer” (complex van Zuidvogels), Bestevaer 3, 1271 XZ Huizen. Aanvang 11.30 uur. De mannen van John en Marco kunnen absoluut de steun van haar supporters gebruiken en hopen op een grote opkomst van haar aanhang.