zondag 29 mei 2016

Nieuwland B1 - Delta Sports B1: 5-0 (halve finale nacompetitie)

Onder genot van een warm zonnetje mocht Nieuwland gisteren in de halve finale van de nacompetitie aantreden tegen Delta Sports B1. Een team dat eerder knap hoofdklasser SO Soest B1 wist uit te schakelen.
Van begin af aan was duidelijk dat Nieuwland het team was dat wilde winnen. De Tricolores domineerden de wedstrijd en gaven de club uit Houten nauwelijks ruimte om te voetballen. Zeker in de 1ste helft kwam met vlagen het "oude" B1 weer terug (ondanks het gemis van Tom...). Ruststand 2-0.
De 2de helft was wat rommeliger, maar het was opnieuw Nieuwland dat de dienst uitmaakte. Zeker toen de 3-0 werd gescoord en de "koppies" van Delta Sports gingen hangen. Uiteindelijk werd het een 5-0 overwinning. Prima en meer dan verdiend. Volgende week wacht de returnwedstrijd in Houten. Ondanks deze mooie uitgangspositie voor de finale van de nacompetitie, is het absoluut oppassen voor deze tegenstander en zijn we er zeker nog niet.
In de andere halve finale speelde DOSC B1 tegen FC Almere B1. Almere won met 1-2.