zondag 16 oktober 2016

Eerste weken competitie

Na de voorbereiding zijn we vol frisse moed aan de competitie begonnen. De verwachtingen waren hoog gespannen. Na het doorgaan in de beker verwacht je dat de lijn doorgetrokken wordt in de competitie.

Maar niets is zo onvoorspelbaar als het voetbal. De eerste 4 wedstrijden werden niet gewonnen, maar we werden niet van de mat gespeeld. Aan voetballend vermogen lag het echter ook niet. Dat is zeker wel aanwezig. Feit was wel dat er in de hoofdklasse meer gevraagd wordt dan in de eerste klasse.
Vanaf de warming-up tot het moment dat de douche opgezocht kon worden dient een ieder zich voor 100% in te zetten. Strijden voor elke meter en proberen meer te geven dan de tegenstander.
Mooi om te zien dat gedurende de laatste weken een ieder dit zich meer is gaan beseffen.
Hierdoor kwamen de overwinningen vanzelf en zijn dus de laatste 3 wedstrijden terecht gewonnen.
Inmiddels is de aansluiting weer gevonden en kan er naar boven gekeken worden.

Afgelopen periode is het elke week ook weer puzzelen gebleken met de opstelling. Er zijn er altijd wel een paar afwezig om wat voor reden dan ook. Fijn hierbij is de flexibele opstelling van de O17-2 om mee te denken en telkens weer spelers uit te lenen.

Komende week de volgende ronde in het bekertoernooi tegen Jonathan. Daarna de draad weer oppakken in de competitie met een uitwedstrijd tegen UVV.