zaterdag 22 augustus 2015

2de VDZ Toernooi B-junioren

Onder zonnige en warme omstandigheden nam Nieuwland B1 vandaag deel aan het Commandeur toernooi in Arnhem. Gastvereniging van dit prima  georganiseerde toernooi is VDZ. Het toernooi wordt vooral door de deelnemende ploegen gebruikt om de laatste puntjes op de i te zetten voordat de competitie begint. Zo ook voor Nieuwland. Trainer Mike kon vanmiddag mooi verschillende opties in de opstelling proberen waardoor ook iedereen ruimschoots aan het voetballen kwam.
Nieuwland won de drie poule wedstrijden (3-0, 1-0 en 1-0). De finale wedstrijd tegen ESA B1 eindigde in een gelijk spel. Helaas nam ESA de strafschoppenserie beter en eindigde Nieuwland op een keurige 2de plaats. Prima gedaan. Zeker ook de manier waarop. Met vlagen werd er goed gevoetbald. Hierbij de link naar de foto's.