zondag 9 november 2014

Nieuwland B1 - FC Driebergen B1: 3-0

Amersfoort, 9 november 2014 - van onze speciale verslaggever.
Nieuwland B1 heeft afgelopen  zaterdag opnieuw 3 punten weten te pakken, ditmaal werd FC Driebergen B1 aan de zegekar gebonden.Nieuwland begon sterk en kreeg de eerste 20 minuten een aantal dotten van kansen, maar het vizier stond niet op scherp.Kort voor rust was het Rick Ferwerda die de thuisploeg op 1-0 frommelde, na goed doorzetten op de keeper.Na de rust drong Driebergen wat meer aan met de wind in de rug, maar Pim hield zijn doel schoon. Aan de andere kant was het Noah, die na een voorzet van Kaan, goed zijn lichaam gebruikte en de doelman wist te passeren. De mooiste goal werd de 3-0: Floris wist, na een listig passje van Noah, de bal van ruim 20 meter hard in de kruising te schieten!
Al met al een verdiende overwinning en een goede start van de 2e periode.Komende zaterdag oefenen we bij VVOP en daarna is Quick onze volgende tegenstander.