zaterdag 11 oktober 2014

Nieuwland B1 - VVZ'49 B1: 3-0

Vandaag moest Nieuwland B1 tegen VVZ'49 B1, de hekkensluiter van de competitie. Afgelopen wedstrijden werden verloren, dus tegen de club uit Soest moest Nieuwland in ieder geval punten pakken. Net als voorgaande wedstrijden had de B1 opnieuw veel kansen nodig om tot score te komen. Daarbij keepte de doelman van VVZ een sterke partij. Gelukkig wist Noah in de 30ste minuut van de wedstrijd de stand op 1-0 te brengen. Dat gaf in ieder geval lucht.

Pas in het laatste gedeelte van de 2de helft wist Nieuwland opnieuw te scoren. Eerst door Kaan en nog geen paar minuten later door Tom. Een meer dan verdiende overwinning, hoewel de uitslag aanzienlijk hoger had kunnen zijn. Hierbij de link naar foto's.