zaterdag 25 oktober 2014

Nieuwland B1 - Jonathan B1: 0-2

Na een zinderende wedstrijd van Nieuwland C1, mocht Nieuwland B1 vandaag aansluitend ook tegen Jonathan aantreden (het was vandaag Jonathan dag, ook de A1 moest tegen Jonathan). Helaas deed Nieuwland B1 het niet zo goed als Nieuwland C1. Jonathan B1 was een maatje te groot en beduidend de betere partij. Toch bleef het de eerste helft beperkt tot een 0-1 achterstand. Aan het begin van de 2de helft stond de opstelling van Nieuwland beter en kon daardoor meer weerstand bieden. Jonathan begon slordiger te spelen en verzuimde om de score verder uit te breiden. Hoewel Nieuwland nauwelijks kansen wist te creĆ«ren leek een gelijkspel mogelijk. Soms kun je het geluk hebben dat de bal net goed rolt. Helaas, aan het einde van de 2de helft scoorde de tegenstander uit Zeist opnieuw. Daarmee kwam de eindstand op 0-2.