maandag 16 mei 2016

Info nacompetitie

Na het verlies van afgelopen zaterdag is de nacompetitie definitief een feit. Voor de eerste twee wedstrijden mogen onze Tricolores aantreden tegen CDW B1
Deze wedstrijden staan gepland op zaterdag 21 mei 10.00 uur (thuis) en woensdag 25 mei 19.15 uur (uit). De ploeg die na twee wedstrijden de meeste wedstrijdpunten heeft, gaat door naar de volgende ronde. Mocht na twee wedstrijden, op basis van de wedstrijdpunten, nog geen beslissing is gevallen, hanteert de KNVB de volgende regeling:


Bron: KNVB Handboek Competitiezaken
Als na het spelen van deze twee wedstrijden nog geen beslissing is verkregen op basis van wedstrijdpunten, dan is het doelsaldo van deze twee wedstrijden beslissend. Geeft dit evenmin uitsluitsel, dan volgt verlenging van de wedstrijd conform de tijden zoals opgenomen in het landelijke Handboek subparagraaf 2.12. De wedstrijd wordt als volgt verlengd:
  1. Onmiddellijk na het verstrijken van de negentig minuten volgt in deze wedstrijd een verlenging van twee keer vijftien minuten (A-junioren) of twee keer twaalfeneenhalve minuut (B-junioren).
  2. Is er nadat de verlenging is gespeeld nog geen beslissing gevallen, dan bepaalt het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de „Spelregels veldvoetbal‟, de winnaar.