zaterdag 9 januari 2016

Teamdag Nieuwland B1

Bootcamp door Discipline Sports 
Onder het mom 'één team, één taak en doen wat er gedaan moet worden om succesvol te zijn', werden de mannen van de B1 vandaag onderhanden genomen door Bootcamp instructeur Mark Flemming. Zelfs Kevin had niet meer zoveel praatjes.....;-).
Reactie van Mark:
'Met een opkomst van zestien fanatieke jonge voetballers is altijd de vraag hoe groot de motivatie is om vol gas te knallen in een bos tijdens een training die zij normaal gesproken niet gewend zijn te doen. Al vanaf de start kon ik al zien dat de motivatie van de groep erg groot was. Dat heeft het succes van de training uiteindelijk ook bepaald. Met kracht en uithoudingsvermogen en bovenal teamwork hebben de mannen van B1 een topprestatie geleverd in bos Birkhoven. Bij deze wil ik de mannen van de B1 en de daarbij horende begeleiders nogmaals bedanken voor de hoge inzet!. Ik wens jullie allen een succesvol seizoen!'
Dank Saskia voor het regelen! Helemaal top. Hierbij de link naar de foto's (gemaakt door verschillende fotografen)

Uitreiking voetbaltassen en op de foto met Members

Namens alle Members overhandigen opa Brusse vandaag de nieuwe voetbaltassen aan de B1. Aanvoerder Tom nam de eerste tas in ontvangst. Alle Members nogmaals enorm bedankt voor jullie bijdrage! Hierbij de link naar de foto's (ook deze zijn gemaakt door verschillende fotografen)

Fantastische diner bij "De Ondeugd" 
De teamdag werd afgesloten bij "De Ondeugd". De Ondeugd is een zeer gezellig restaurant in de Krommestraat in Amersfoort. Eigenaar Sam van Bakergem en zijn koks hadden een fantastisch diner voor de mannen verzorgd. Helemaal top na zo'n dag. 
Dank Sam (en natuurlijk alle koks)! Hierbij de link naar de foto's.