donderdag 30 april 2015

Laren' 99 B1 - Nieuwland B1: 1-4

Gisterenavond werd alweer de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld. En om nacompetitie veilig te stellen moest Nieuwland van Laren winnen. Zonder al teveel problemen werd de club uit het Gooi met 1-4 verslagen.
Nieuwland begon sterk aan de wedstrijd en liet met vlagen prima voetbal zien. Toch wist het in de begin fase weinig kansen te creƫren en duurde het vrij lang voordat de score werd geopend. Opnieuw was het David die met een paar prachtige acties uiteindelijk de score opende, 0-1. Niet veel later wist Floris, die vanuit de achterhoede heel ver mocht opkomen, via een afstandsschot de keeper van Laren te verrassen, 0-2. Vijf minuten later was het de beurt aan Jesse. Na een prima voorzet kwam hij vrij voor de keeper en maakte het koelbloedig af, 0-3. Daarna zakte het spel in. Nieuwland werd erg slordig, passen kwamen nauwelijks aan, afspraken werden niet nagekomen en zienderogen kreeg Laren meer en meer kansen. Na een fout in de verdediging en een polletje in het gras wist de thuisclub net voor rust iets terug te doen, 1-3.
Na rust leek er even een kantelmoment in de wedstrijd te komen. Laren kwam goed uit de pauze en Nieuwland liet het gebeuren. Maar gelukkig wist Gianni zijn goal van verdere tegen doelpunten schoon te houden. Gaandeweg de 2de helft pakte Nieuwland het initiatief weer terug. En nadat Mathijs vanuit een corner de bal heel fraai inkopte was de wedstrijd gespeeld, 1-4. Net voordat het echt heel erg donker werd floot de scheidsrechter af en had Nieuwland met deze overwinning deelname aan nacompetitie weten af te dwingen. Een prima prestatie van allemaal. Top gedaan!
Hierbij de link naar de foto's. Vanwege de donkerte zijn het er dit keer maar een paar.