zaterdag 12 september 2015

Laren '99 B1 - Nieuwland B1: 3-6

Vandaag mocht Nieuwland B1 aantreden tegen Laren B1. In een rommelige wedstrijd, met zeker ook goede momenten, werd het uiteindelijk 3-6 voor Nieuwland.
Nieuwland begon voortvarend en kwam al snel op een 0-2 voorsprong door twee doelpunten van Noah. Daarna zakte het spel in en kreeg ook Laren haar kansen. De ploeg uit het Gooi was echter aanzienlijk effectiever dan Nieuwland en wist vrij simpel de stand terug te brengen naar 2-2. Wakker geschud pakte Nieuwland het initiatief weer terug wat bij rust resulteerde in een 2-4 voorsprong (doelpunten van respectievelijk Jeroen en Stijn).
Vlak na rust wist Laren opnieuw te scoren, 3-4. Even leek de spanning terug in de wedstrijd, maar nadat Jeroen wederom scoorde (3-5) was het verzet van Laren definitief gebroken. Uiteindelijk bracht Kevin de stand op 3-6. Een meer dan terechte overwinning. In de bestuurskamer aangekomen bleek dat de scheidsrechter van Laren B2 een foutje had gemaakt en per ongeluk het wedstrijdformulier van de B1 had aangezien voor het wedstrijdformulier van de B2. Het wedstrijdsecretariaat van Laren heeft toegezegd dit direct te corrigeren. Volgende week wacht 's Graveland B1.