zaterdag 18 april 2015

Woudenberg B1 - Nieuwland B1: 1-7

Trainer Mike met de handen in het haar na de zoveelste gemiste kans
Nieuwland B1 moest het vandaag opnemen tegen Woudenberg B1. Op het prachtige zonovergoten sportcomplex van VV Woudenberg werd thuisspelende ploeg met maar liefst 1-7 verslagen. Vanaf begin af aan was Nieuwland de veel betere ploeg. Het was dat in de eerste helft een aanzienlijk aantal kansen werden gemist, anders was de wedstrijd al na 40 minuten gespeeld. Nu was de ruststand slechts 1-2. Een vervelende stand waarbij, als de bal verkeerd rolt, de wedstrijd weer een heel ander beeld kan krijgen.
Vol zelfvertrouwen begon Nieuwland echter aan de 2de helft. Nadat de 1-3 en de 1-4 vrij snel achter elkaar werden gescoord, was het gedaan met Woudenberg. De koppies gingen hangen en Nieuwland kon vrijuit spelen. Uiteindelijk werd het 1-7, met maar liefst 4 doelpunten van David. Een overwinning waarop niets is af te dingen. Met dank aan Job, Jeroen, Kevin en Ruben voor het invallen. Hierbij de link naar de foto's.