zondag 29 maart 2015

FC Driebergen B1 - Nieuwland B1: 1-4

Onder herfstige omstandigheden (regen en wind) werd gisteren gespeeld tegen FC Driebergen B1. De eerste 10 minuten leek het alsof Nieuwland met grote cijfers zou gaan winnen. In de 8ste minuut kopte Rick B. raak (0-1) en 2 minuten later was het, met een prachtig doelpunt, de beurt aan Rico (0-2). Vervolgens liet Nieuwland zich meeslepen met het mindere spel van Driebergen, werd gemakzuchtig en verloor de felheid. Twintig minuten later wist Nieuwland toch weer te scoren. Nadat Tom net buiten de 16 meter werd neergehaald nam Rick F. de vrije trap en schoot onhoudbaar in (0-3). Net voor het rustsignaal kreeg Nieuwland een penalty tegen (1-3).
Ook na rust had Nieuwland een duidelijk overwicht op de wedstrijd, maar kon dat maar moeilijk uitdrukken in doelpunten. Jammer dat de scheidsrechter soms wat inconsequent floot, waardoor de emoties af en toe onnodig op liepen. David bracht de eindstand uiteindelijk op 1-4. Vanuit een corner wist hij met de rug te scoren. Al met al een meer dan terechte overwinning. Prima!