zaterdag 28 februari 2015

VVZ' 49 A1 - Nieuwland combinatie A1 & B1: 2-4

In verband met de vakantie mocht, net als vorige week, ook vandaag een deel van de selectie van de B1 meespelen met Nieuwland A1. Vanwege het feit dat de eigen wedstrijd van vandaag naar maandag 9 maart is verplaats, kwam dat mooi uit. Reeds in de vroege ochtend (f-pupillentijd) vertrok de combinatie A1 & B1 naar Soest om aan te treden tegen VVZ'49. Een ploeg die tot vandaag op de 3de plek in de ranglijst stond. Nieuwland begon vrij slapjes aan de wedstrijd en stond na 20 minuten al met 2-0 achter. Gaandeweg de 1ste helft herpakte de mannen van Ernesto zich gelukkig, en vlak voor rust werd dan ook de aansluitingstreffer gescoord. In de 2de helft was Nieuwland veruit de betere ploeg. Creƫerde geregeld kansen en VVZ'49 had nauwelijks meer iets in te brengen. Uiteindelijk wist Nieuwland nog 3 maal te scoren. Met opnieuw een mooie assist en een doelpunt van Rick Baartscheer. Ook de andere mannen van de B1 speelde een prima wedstrijd / invalbeurt. Een meer dan terechte overwinning. Met dank aan Tom, David, Jeffrey, Rick (B), Hobrin en Sjoerd voor het invallen. Leuk dat Mike en Lars kwamen aanmoedigen. Hierbij de link naar de foto's.