zaterdag 17 januari 2015

Zeewolde B1 - Nieuwland B1: 0-1

Onder genoot van een heerlijk maar fel zonnetje werd vandaag geoefend tegen Zeewolde B1. Een team dat in de hoofdklasse uitkomt. Doordat Gianni nog geblesseerd was, hadden Mathijs en Rick Baartscheer zich opgeofferd om te keepen. En dat deden de mannen goed.
De eerste helft was van beide ploegen niet al te best, maar Nieuwland had wel het beste van het spel.

In de tweede helft gaven beide teams meer gas. Er ontstonden kansen en er kwam spanning in de wedstrijd. In de 20ste minuut van de tweede helft wist Noah zijn directe tegenstander uit te spelen en gaf de bal haarfijn voor op Rick Ferweda. Rick schoot de bal onhoudbaar voor de keeper in, 0-1. In de nog resterende 20 minuten van de tweede helft ging het spel op en neer. Beide ploegen kregen mogelijkheden om te scoren, maar zonder resultaat. Uiteindelijk bleef het 0-1. Jeroen bedankt voor het invallen. Volgende week tegen Kampong B1. Hierbij de link naar de foto's.